Sommerplast, men likevel stil

Bespising ute hører sommer en til. Gjerne med utstrakt familie eller gode venner. Når en først skal ta med seg dekketøy til mange er det det hyggelig om en kan oppgradere pappen, uten at en ikke trenger være redd for at skal knuses eller at en må bære tungt unødig. //sponset innlegg//


#titalita #mjøsa #cgnorge #borddekking #sommerplast #piknikk #interior


Synet bedrar

Dette flotte serviset fra Christiania Glassmagasin er altså i plast, noe en ikke skulle tro. Det er altså slik at du faktisk må ta på det første gang du ser det, for å overbevise deg selv. Det veier nesten ingen ting og kan kjøres i oppvaskmaskinen. Perfekt både for grilling hjemme i hagen, på hytta, i båten eller bare for en tur på stranda. 


#titalita #mjøsa #cgnorge #borddekking #sommerplast #pinikk #interiør

 

Tenk miljø

Gjør det gjerne enkelt, men tenk miljø i samme slengen. Bruk plast, ikke engangs og bytt gjerne servietter ut med kopphåndkler. Vasen kan du ta med hjemmefra, men vent til du kommer fram med å finne innholdet. Du finner alltids noen markblomster, eller grønne kvister en kan bruke og det tar det hele opp et hakk, men svært enkle midler.

Kok med egen kaffe og ha med saft på flasker. Nå bugner det med bær både i hagen og i skogen som kan bli til det deiligste syltetøy eller saft. Har du ikke egen hage med bær, forhør deg rundt i nabolaget eller sett en lapp på butikken eller i sosiale medier. De fleste som ikke plukker egen bær ser gjerne at noen andre bruker den, fremfor at de går til spille. 

 Lurer på hvordan du safter finner du en fremgangsmåte HER. Gode tilbud på glass og utstyr finner du hos Christiania Glassmagasin og de nostalgiske glassene hos Norgesglasset


#titalita #mjøsa #cgnorge #borddekking #sommerplast #pinikk #interiør #banankake #bananbrød #spisoppmatendin

 

T. 

2 kommentarer

Victoria Larsen

10.08.2017 kl.15:33

Veldig stilig og sommerlig :-)

TitaLita

10.08.2017 kl.15:48

Victoria Larsen:
Tusen takk for det! :) Ha en riktig så fin dag!

Skriv en ny kommentar

TitaLita

TitaLita

40, Vestre Toten

Tenåringsmor, sykepleier og en "gjør-det-selver" -i den rekkefølgen. Jeg bor i Villekulla og her er det med MYE takhøyde, hjerterom og kreativitet. Selvfølgelig gjelder Pippis motto er "Det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert!"

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits