Maritim borddekking

Sommerplasten fra CG er omtalt tidligere på bloggen, her kommer den i en maritim borddekking. Det hører liksom til sommeren og sjømaten, selv på innlandet hvor vi bor. Her følger noen enkle grep på hvordan du kan lage en slik borddekking med helt enkle midler. //sponset innlegg//


#titalita #villevillekulla #cgnorge #borddekking #sommerplast #maritim #interiør

 

Borddekking 

Løperen er naturfarget lin og er like anvendelig til høstfargene, til julebordet som her til maritim borddekking. Dersom du legger den tvers over bordet, fungerer den som bordbrikke. Har du tre eller fire like, kan ser det ryddig og behagelig ut for øyet om du lager like sekvenser oppover bordet.

Som dekor er det lagt steiner. Disse kan sikkert kjøpes, men kan like gjerne plukkes på stranda, i egen hage eller når du er på ferie. Senere kan de brukes til så mangt, i alt fra lanterner med lys, på fat, i blomsterpotta eller stående i en stor gjennomsiktig krukke bare til pynt. 

 


#titalita #villevillekulla #cgnorge #borddekking #sommerplast #maritim #interiør

Oppgrader det hele med en tøyserviett

Du oppgraderer lett hele bordet dersom du anvender tøyservietter. Her er det dekket på med blåruter, siden det gir et nostalgisk og sommerlig preg. Tøyserviettene er først tvinnet, siden er det slått en knute på midten. Du kan like gjerne bruke kopphåndkler som dyre servietter. De trenger ikke en gang være like, det holder lenge at de går i samme farge. Prøvd deg frem med det du har i skuffen.
#titalita #villevillekulla #cgnorge #borddekking #sommerplast #maritim #interiør

 

Sommersalg hos CGNorge

Denne nydelige sommerplasten, Melamin Blå som jeg har dekket på med her er nå på sommersalg hos Christiania Glassmagasin, sammen med mye annet fint. Ønsker du inspirasjon kan du besøke butikken, sjekke ut nettsiden eller kontoen på Instagram, cgnorge#titalita #villevillekulla #cgnorge #borddekking #sommerplast #maritim #interiør

 

Med ønske om en riktig så fin sensommer

 

T.

2 kommentarer

Lilli

10.08.2017 kl.23:03

Så fint (:

TitaLita

11.08.2017 kl.09:05

Lilli: Takk, så hyggelig! :) God helg!

Skriv en ny kommentar

TitaLita

TitaLita

40, Vestre Toten

Tenåringsmor, sykepleier og en "gjør-det-selver" -i den rekkefølgen. Jeg bor i Villekulla og her er det med MYE takhøyde, hjerterom og kreativitet. Selvfølgelig gjelder Pippis motto er "Det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert!"

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits